kerstfeer kerst flowers and you kerstmis kerst Cadeaushop Bloemist Flowers&you flowersandyou koen Goldsmid Almelo Deldensestraat kerstboom kerststuk kerstkrans kerstbal kerstster kerstcadeau kerstkado kaars kaarsen kandelaar cactus vaas vazen bloempot geurwax geurwas sieraden tafelzeil zijde bloemen boeket boeketten rouwwerk bruidsboeket bestelling peridesign esschert fleurig cadeau kado kadoshop bloemist bloemsierkunst bloemkunst roos anjer biedermeijer grafstuk graftak kistbedekking

PeriDesign

PeriDesign ontwerpt zelf en laat daarna, in een beperkte oplage voor de Europese markt, de artikelen vervaardigen.

Een hoge kwaliteit en een eigentijds design zijn twee zeer kenmerkende eigenschappen voor de PeriDesign vazen. De vazen kunnen als woonaccessoire in het interieur geplaatst worden, maar kunnen bijvoorbeeld ook als bloemenvaas dienen. De vazen zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt en geïmpregneerd. Als uniek decoratiestuk in je interieur mag een vaas niet ontbreken. De vazen van PeriDesign hebben een luxe en moderne uitstraling en zijn voor een eerlijke en scherpe prijs verkrijgbaar! De vazen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten of te combineren met potten.

Doordat de artikelen van PeriDesign handgemaakt zijn, haalt u met de aanschaf een uniek stuk in huis. Geen dertien in een dozijn product. Onderstaand een vindt u de diverse woonaccessoires van PeriDesign.

Seajewel

Deze moderne schelpen vaas past helemaal in de tijd van het jaar.

Hoogte: 21 cm
Kleur: wit- bruin – zand
Materiaal: keramiek

Prijs: € 39,95

Beez

Deze vaas is helemaal van deze tijd. Deze exclusieve vaas is alleen bij PeriDesign verkrijgbaar. De vazen zijn handmade waardoor geen enkele exact hetzelfde zal zijn. Dit maakt de vazen wel ieder uniek en exclusief.

Deze bijenvaas is geïnspireerd op de bijenkorf. Deze absolute must have in huis is modern, exclusief, luxueus en handgemaakt.

Materiaal: Keramiek
Hoogte: 21 cm – 29 cm – 35 cm
Kleur: Donker geel

Prijs: € 39,95

Terrasse

De Terrasse vaas is een robuuste, stoere vaas. De vaas heeft een uniek uiterlijk. Het handwerk is terug te zien doordat geen enkele vaas exact hetzelfde is. De ribbels aan de bovenkant zijn door vakmensen erop geplaatst en de kleur van de vaas komt tot stand door een moderne wijze van glazuren. Er zitten meerdere kleuren doorheen en deze zie je weer terug nadat de vazen in de hete ovens geweest zijn.

Materiaal: Keramiek
Hoogte: 31 cm
Kleur: Groen

Prijs: € 39,95

Misty Gold

Misty Gold is een fles die ter decoratie maar ook als bloemvaas gebruikt kan worden. Ze zijn bruinig goud van kleur en zijn met vele verschillende kleuren en stijlen te combineren. De buitenkant is gezandstraald waardoor het matte effect zijn kwaliteit behoudt na het schoonmaken van de fles.

Materiaal: Glas

De bolle fles is 18 cm hoog. prijs € 16,50
De smalle fles is 35 cm hoog, prijs € 19,95

Misty Green

Misty green vazen en olielampen.  Ook deze vazen en olielampen zijn gezandstraald, waardoor het matte effect blijft na het schoonmaken. De kleur is turquoise met goud tinten erin.

De vazen hebben een hoogte van 19 en 21 cm.

De olielampen hebben een doorsnee van 12 en 14 centimeter. Het lont is van glasvezel en gaat een leven lang mee.

De vazen kosten € 16,50 en € 19,95.
De olielampen kosten € 12,50 en € 15,50.

Sol

Zeer exclusieve serie, een vaas met karakter! De SOL komt als body uit de mal en wordt verder met de hand afgemaakt. De “flowers” zijn handgevormd en worden daarna op de vaas aangebracht. Doordat de flowers open en met diverse kleuren glazuur gevuld zijn, krijg je het effect van “overstroming” als ze uit de oven komen. Zo worden dan de karakteristieke gekleurde lijnen op de body gevormd.

Materiaal: keramiek.
Hoogte: 21 cm
Sol kost € 39,95

Oliebollen

De bollen hebben een strakke ronde uitstraling. Het doorzichtige glas is stevig.
Het lont is van glasvezel gemaakt en gaat een leven lang mee. Ze zijn makkelijk te vullen met een trechtertje. Het beste is ze om 2/3 van de bol te vullen.

De diameter van bol S is 7,5 cm
voor 2/3 gevuld brand de bol +/- 30 uren, € 11,50

De diameter van bol M is 10 cm
voor 2/3 gevuld brand de bol +/- 45 uren, € 13,50

De diameter van bol L is 12,5 cm
voor 2/3 gevuld brand de bol +/- 80 uren, € 15,50

Yuna

De inspiratie voor deze potten komt uit het land Kroatië. De designer heeft de kleuren van de pittoreske dorpjes, de huizen, de oude smalle straatjes proberen weer te geven in deze potten. De diversiteit maar ook de eenvoud samengepakt in kleur en pracht. De vaas is met veel zorg handgemaakt.

Hoe is te zien dat deze vaas handgemaakt is?

Alle ringen zijn hand gerold en daarna per rol geschilderd. Deze vaas wordt daardoor een uniek exemplaar. geen enkele is dezelfde. Een zichtbaar beeld van professioneel handwerk.

Materiaal: Keramiek.
Hoogte: 14 cm
Kleur: Parelmoer – multicolor
Prijs: € 34,95

Pure

Pure zijn klein vaasjes, ze zijn leuk als tafeldecoratie neer te zetten in combinatie met een mooie schaal kandelaren en kleine vaasjes. Pure is mat geglazuurd en zijn egaal wit.
De neutrale kleur biedt veel mogelijkheden waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.
Door de variaties is Pure een verrassende serie.

De Pure vazen zijn apart te bestellen maar als trio krijg je een aantrekkelijke prijs!

Materiaal: keramiek.
Hoogte: 7.5 cm – 20 cm – 12.5cm
Kleur: Mat wit
Prijs: € 23,95 (per set van 3)

Flowerpipes

De handgemaakte vaas Flowerpipes is een variatie op de bekende tulpenvaas. De vaas is op zich al een mooi object om te zien en met slechts enkele mooie bloemen is het dan ook een prachtige en krachtige blikvanger in uw interieur.

Materiaal: keramiek
Hoogte: 24cm
Kleur: wit
Prijs: € 39,95

Organic

Het vaasje Organic is vervaardigd van keramiek en door zijn eigenzinnige vorm een echte blikvanger. Gevuld met slechts enkele bloemen is het een leuke verschijning op uw tafel.

Materiaal: keramiek
Afmetingen: 12×8,5cm
Kleuren: aarde en krijt
Prijs: € 8,95

Peri-scoop

Peri-scoop is een elegante olielamp van mondgeblazen glas. Een olielamp die met zijn schitterende verschijning prachtig op iedere (eet)tafel zal staan.

Peri-scoop is veelzijdig, zo kan de lamp strak blijven of brocante als er decoratie in de buis geplaatst worden.

Materiaal: glas
Hoogte: 37 centimer
Prijs: € 19,95

Prime 1927 Gold

De vaas Prime 1927 Gold is speciaal ontworpen voor het exclusieve en luxe interieur en heeft een elegante uitstraling.
De vaas biedt een warme sfeer in huis en is ook goed te gebruiken voor bloemenvaas. Alle vazen van PeriDesign zijn van keramiek maar behandeld en daardoor waterdicht.

De Prime 1927 Gold vaas heeft niet veel nodig om gezien te worden.

Materiaal: keramiek
Kleur: goud
Afmetingen: 37 x 28 centimeter
Prijs: € 49,95

Lotus

De kandelaar Lotus is handgemaakt.

De lotusbloem wordt gezien als de eeuwige vernieuwing van het leven, nieuwe kansen of een nieuw begin.

De oude Egyptenaren zagen het als een symbool voor de wedergeboorte, maar ook om getallen aan te geven. Eén lotusbloem stond voor 1.000, twee lotusbloemen voor 2.000 enzovoorts.

Ook in het Hindoeïsme en Boeddhisme heeft de symbolische betekenis van de lotusbloem zijn plek ingenomen. Waar de bloem in het Hindoeïsme voornamelijk staat voor welvaart, symboliseert zij in het Boeddhisme zuiverheid en verlichting. In het Boeddhisme gaat het verhaal dat Boeddha geboren is uit een lotusbloem.

De lotusbloem staat in onze hedendaagse maatschappij voornamelijk voor puurheid en zuiverheid.

Kunt u zich een mooier en symbolischer cadeau voorstellen?

Materiaal: keramiek
Kleur: groen
Prijs: € 11,95

kerstfeer kerst flowers and you kerstmis kerst Cadeaushop Bloemist Flowers&you flowersandyou koen Goldsmid Almelo Deldensestraat kerstboom kerststuk kerstkrans kerstbal kerstster kerstcadeau kerstkado kaars kaarsen kandelaar cactus vaas vazen bloempot geurwax geurwas sieraden tafelzeil zijde bloemen boeket boeketten rouwwerk bruidsboeket bestelling peridesign esschert fleurig cadeau kado kadoshop bloemist bloemsierkunst bloemkunst roos anjer biedermeijer grafstuk graftak kistbedekking

Trechter

Met deze trechter kunt u makkelijk en zonder knoeien uw olielampen vullen.

De trechters kosten € 1,95 per stuk