Beez

Deze vaas is helemaal van deze tijd. Deze exclusieve vaas is alleen bij PeriDesign verkrijgbaar. De vazen zijn handmade waardoor geen enkele exact hetzelfde zal zijn. Dit maakt de vazen wel ieder uniek en exclusief.

Deze bijenvaas is geïnspireerd op de bijenkorf. Deze absolute must have in huis is modern, exclusief, luxueus en handgemaakt.

Materiaal: Keramiek
Hoogte: 21 cm – 29 cm – 35 cm
Kleur: Donker geel

Prijs: € 39,95

Terrasse

De Terrasse vaas is een robuuste, stoere vaas. De vaas heeft een uniek uiterlijk. Het handwerk is terug te zien doordat geen enkele vaas exact hetzelfde is. De ribbels aan de bovenkant zijn door vakmensen erop geplaatst en de kleur van de vaas komt tot stand door een moderne wijze van glazuren. Er zitten meerdere kleuren doorheen en deze zie je weer terug nadat de vazen in de hete ovens geweest zijn.

Materiaal: Keramiek
Hoogte: 31 cm
Kleur: Groen

Prijs: € 39,95

Seajewel

Deze moderne schelpen vaas past helemaal in de tijd van het jaar.

Hoogte: 21 cm
Kleur: wit- bruin – zand
Materiaal: keramiek

Prijs: € 39,95

Misty Gold

Misty Gold is een fles die ter decoratie maar ook als bloemvaas gebruikt kan worden. Ze zijn bruinig goud van kleur en zijn met vele verschillende kleuren en stijlen te combineren. De buitenkant is gezandstraald waardoor het matte effect zijn kwaliteit behoudt na het schoonmaken van de fles.

Materiaal: Glas

De bolle fles is 18 cm hoog. prijs € 16,50
De smalle fles is 35 cm hoog, prijs € 19,95

Misty Green

Misty green vazen en olielampen.  Ook deze vazen en olielampen zijn gezandstraald, waardoor het matte effect blijft na het schoonmaken. De kleur is turquoise met goud tinten erin.

De vazen hebben een hoogte van 19 en 21 cm.

De olielampen hebben een doorsnee van 12 en 14 centimeter. Het lont is van glasvezel en gaat een leven lang mee.

De vazen kosten € 16,50 en € 19,95.
De olielampen kosten € 12,50 en € 15,50.

Sol

Zeer exclusieve serie, voor een vaas met karakter! De SOL komt als body uit de mal en wordt verder met de hand afgemaakt. De “flowers” zijn handgevormd en worden daarna op de vaas aangebracht. Doordat de flowers open en met diverse kleuren glazuur gevuld zijn, krijg je het effect van “overstroming” als ze uit de oven komen. Zo worden dan de karakteristieke gekleurde lijnen op de body gevormd.

Materiaal: keramiek.
Hoogte: 21 cm
Sol kost € 39,95

Pure

Pure zijn klein vaasjes, ze zijn leuk als tafeldecoratie neer te zetten in combinatie met een mooie schaal kandelaren en kleine vaasjes. Pure is mat geglazuurd en zijn egaal wit.
De neutrale kleur biedt veel mogelijkheden waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.
Door de variaties is Pure een verrassende serie.

De Pure vazen zijn apart te bestellen maar als trio krijg je een aantrekkelijke prijs!

Materiaal: keramiek.
Hoogte: 7.5 cm – 20 cm – 12.5cm
Kleur: Mat wit
Prijs: € 23,95 (per set van 3)

Flowerpipes

De handgemaakte vaas Flowerpipes is een variatie op de bekende tulpenvaas. De vaas is op zich al een mooi object om te zien en met slechts enkele mooie bloemen is het dan ook een prachtige en krachtige blikvanger in uw interieur.

Materiaal: keramiek
Hoogte: 24cm
Kleur: wit
Prijs: € 39,95

Prime 1927 Gold

De vaas Prime 1927 Gold is speciaal ontworpen voor het exclusieve en luxe interieur en heeft een elegante uitstraling.
De vaas biedt een warme sfeer in huis en is ook goed te gebruiken voor bloemenvaas. Alle vazen van PeriDesign zijn van keramiek maar behandeld en daardoor waterdicht.

De Prime 1927 Gold vaas heeft niet veel nodig om gezien te worden.

Materiaal: keramiek
Kleur: goud
Afmetingen: 37 x 28 centimeter
Prijs: € 49,95